Deutschland

Miss France 2024: Emma Grousset: “Ik heb nog niet veel woorden om deze ervaring te beschrijven omdat het uniek is”

Bijna een week na de verkiezingsavond van Miss France is Miss Nieuw-Caledonië 2023 te gast in het televisiejournaal op vrijdag 22 december. Emma Grousset herinnert zich deze “ongelooflijke” avond, bespreekt haar visie op de wedstrijd en geeft enkele ideeën over haar toekomstige projecten.

Na ruim een ​​maand voorbereiding op Miss France 2024, dan is de verkiezingsavond, 17 december (Caledoniaanse tijd), wordt Emma Grousset geïnterviewd door NC la 1tijd op het televisienieuws van 22 december.

Stéphanie Chenais, NC de 1tijd : Hoe was de verkiezingsavond?

Emma Grousset: Ik was eerst een beetje ongerust, tegenover de 29 andere kandidaten. Het was een geweldige ervaring, ik heb er van begin tot eind van genoten, ik ben mezelf gebleven en daar ben ik heel trots op. Ik heb nog niet veel woorden om deze ervaring te beschrijven, omdat het uniek is.

NC la 1tijd : Wat zijn je mooiste herinneringen?

Bijv.: De prime is gewoon een ongelooflijk gezicht. Nog een herinnering: toen we in Guyana aankwamen voor de integratiereis, voelde het alsof ik thuis was. De Guyanezen worden zeer hartelijk ontvangen.

NC la 1tijd : Hoe heeft uw broer, Maxime Grousset, u gesteund?

Bijv.: Maxime heeft een week lang voor mij gezorgd. Hij heeft mij veel gegeven en kijkt altijd vriendelijk naar wat ik doe. Tijdens mijn reis als misser kon ik het hoofd koel houden en met beide voeten op de grond blijven. Daarom bedank ik hem elke dag.

NC la 1tijd : Eve Gilles, Miss France 2024 heeft kort haar en dat heeft haar veel kritiek opgeleverd, wat vinden jullie?

Bijv.: Het is verrassend dat mensen nooit gelukkig zijn. Of je nu een meisje met lang haar of kort haar laat zien, er zijn positieve en negatieve reacties. Daar zijn de reacties nogal negatief, het is heel oneerlijk voor deze jonge vrouw die al de moed had om zichzelf te presenteren aan Miss France met een buitengewone snit. Het is een groot bewijs van zelfvertrouwen, je moet de schouders hebben om met deze snit te pronken tijdens een schoonheidswedstrijd.

Het is een groot bewijs van zelfvertrouwen, je moet de schouders hebben om met deze snit te pronken tijdens een schoonheidswedstrijd.

NC la 1tijd : Op de avond van de verkiezingen presenteerde je jezelf aan de Fransen als een vrouw met rondingen. De jury koos voor een nogal magere kandidaat, heb je spijt van deze keuze?

Bijv.: We zeggen allebei hetzelfde, behalve dat het erg dun is. We vinden zelden zulke lichamen, het zorgt ervoor dat kleine meisjes of talentvolle vrouwen zich met haar kunnen identificeren. Nee, ik heb geen spijt van de beslissing van de jury, het zal later gebeuren dat vrouwen met royale vormen worden gekozen. Ik merk dat deze competitie in de loop van de tijd evolueert, we evolueren naar modernere patronen van vrouwen die verantwoordelijkheid nemen, naar een opening van de Miss France-competitie.

NC de 1e: Wat zijn je projecten?

Bijv.: Het was een grote uitdaging voor mij. Ik ontdekte een zeer krachtige liefde voor het podium. Ik ben bang dat ik deze sensaties nergens anders zal vinden. Ik zou nu graag op het podium willen optreden, in cabaret.

Adelheid

Hallo, ich bin Adelhard. Ich schreibe Nachrichtenartikel und es liegt mir am Herzen, wichtige Geschichten zum Leben zu erwecken. Ich schreibe jetzt schon seit einiger Zeit und genieße die Herausforderung, die richtigen Worte zu finden, um eine Geschichte auf fesselnde Weise zu erzählen. Politik und aktuelle Ereignisse sind zwei meiner Lieblingsthemen, und ich arbeite hart daran, den Lesern genaue Informationen zu liefern, die es ihnen ermöglichen, fundierte Entscheidungen zu treffen. Wenn ich nicht schreiben muss, genieße ich es, neue Orte zu erkunden und neue Leute kennenzulernen.
Schaltfläche "Zurück zum Anfang"